Велика тајна живота (Тhe Secret)

18 дец

 Infographic-The-Secret_jpg_250x1000_q85

Пре годину дана ми се цео свет срушио. Радила сам до изнемоглости. Отац ми је изненада умро, а моје везе су се прекинуле.

Тада нисам знала да ће из мог највећег очаја произаћи мој највећи дар. Имала сам увид у велику тајну. Почела сам да тражим тајну кроз историју. Тајна је била закопана. За тајном се жудело. Тајна је потиснута. Нисам могла да верујем који су сви људи знали за ову тајну. То су били највећи људи у историји (Платон, Шекспир, Њутн, Иго, Бетовен,  Линколн, Едисон, Ајнштајн).

Желела сам само да ту тајну поделим са светом. Почела сам да тражим људе који данас знају за тајну. Почели су се појављивати један за другим.“  (одломак из књиге „Тајна“, писца Ронде Бирн)

Знате, ова тајна вам даје све што желите: срећу, здравље, богатство. Можете имати, радити или бити шта год пожелите. Можете имати све, без обзира колико је велико.

У каквом окружењу желите да живите? Да ли желите да будете милионер? Какав би бизнис волели да водите? Да ли желите више успеха? Шта стварно желите???

Видео сам многа чуда која се дешавају људима: финансијска чуда, чудесна физичка и психичка излечења, поправак веза… Све ово што се дешава је само због знања како применити тајну. Ово је велика тајна живота.

Тајна је одговор на све оно што је прошло, све што јесте и све што ће увек бити. Вероватно сада седите, читате ово и питате се где је тајна.

Испричаћу вам како ја то доживљавам. Сви ми радимо под једном бесконачном силом. Сви живимо под истим и тачним законима. Природни закони универзума су толико тачни, да немамо потешкоће да градимо свемирске бродове којима шаљемо људе на Месец и можемо прецизно, у делић секунде, одредити време слетања. Не занима ме да ли сте из Индије, Србије, Аустралије, Новог Зеланда, Стокхолма, Лондона, Торонта, Монтреала или из Њујорка, сви ми имамо посла са једном силом, једним законом. То је закон привлачења. Тајна је закон привлачности. Све што вам се  дешава у животу, ви то привлачите да се деси. И све се одиграва због слике коју имамо у уму. То је оно о чему размишљате.

Видите, шта год да вам се одигравало у мозгу, ви то привлачите ка себи. Сад, да ли су то људи одувек знали? Можете да се вратите старим Вавилонцима. Одувек су то знали. То је мала, одабрана група људи. Шта мислите, зашто само један одсто популације зарађује деведесет и шест одсто прихода? Мислите да је то случајност? То није случајност. То је тако замишљено. Они разумеју нешто. Разумеју тајну. А ви сте управо упознали тајну. Најлакши начин да се објасни закон привлачности је тај да себе замислите као магнет. И ја знам да ће магнет привући ка себи. Једноставно, закон привлачности каже да слично привлачи слично.

Али говоримо на нивоу мисли. Посао нас као људи јесте да се држимо само онога што желимо, да имамо кристалну слику онога што желимо и према томе почињемо да позивамо највећи закон у универзуму, а то је закон привлачности. Постајете оно о чему највише размишљате. Ако то имате у глави, онда ћете то и држати у рукама. Тај принцип се може сажети у три једноставне речи:

1.Мисли

2.Постати

3.Захвалност

Многи људи не разумеју да мисао има фреквенцију. Свака мисао има своју фреквенцију. Можемо измерити мисао, тако да ако изнова размишљате о тој мисли, ако замишљате да имате најновији аутомобил, да имате новац који вам је потребан да изградите фирму, да нађете комплементарну душу, ако то можете да замислите, онда шаљете стално ту фреквенцију. Мисли шаљу магнетне сигнале, који вам се враћају назад. Ако видите себе у изобиљу и привући ћете га. Увек делује. Сваки пут. Код сваке особе. Ало постоји проблем, јер многи људи мисле о ономе што не желе и питају се зашто им се то стално дешава. Закон привлачења не мари да ли ви сматрате да је нешто добро или лоше, или да ли то желите или не желите. Реагује на ваше мисли, тако да ако седите и гледате у гомилу дугова, осећате се ужасно због тога и то је сигнал који шаљете у универзум. На  пример: „Јао, баш се осећам грозно због овог дуга!“, тиме себи само потврђујете да  то и осећате сваким делићем себе. Дакле, докле год гледате у ту ствар коју желите и кажете „да“, тако активирате мисао.Закон привлачности одговара тој мисли и доноси вам ствари које се поклапају са тим. Али када гледате у нешто што не желите и кажете „не“ томе, ви у ствари то не гурате од себе, већ активирате мисао онога што не желите и сада вам закон привлачности припрема такве ствари. Ово је универзум који је базиран на привлачности. Све је у вези са привлачношћу. Закон привлачности увек ради, било да верујете или не. Увек ради. Можете да размишљате о прошлости, садашњости, будућности, без обзира да ли се сећате, посматрате или замишљате, и даље у том процесу активирате мисли. А закон привлачности, који је најмоћнији у  универзуму, одговара на вашу мисао.

Закон привлачности каже да ћеш имати све што кажеш да желиш и на шта се концентришеш. На пример, ако желиш нешто што је лоше, ствараш још лоших ствари. Неки људи се забрину када почну да схватају тајну, јер се мешају позитивне и негативне ствари. Универзум каже: „Твоја жеља је за мене заповест ма колика она била!“   Значи, можете имати све што сте икада желели, само ако испуните три услова:

1. Стално мислити о томе

2. Жеља за остварењем тога

3. Мораш бити задовољан оним што имаш сада, да би могао у најскорије време да имаш све више, више, више.

3217807586_bbf02a3e6a

Представљање књиге  приредио Стефан Костић, одељење М34

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: